Innovatie

Innovatie staat voor een doorgedreven vernieuwing. Smaak, kleur en structuur aanpassen van een bestaand voedingsproduct. Kiezen voor een nieuw product of een vernieuwende verpakking. Al deze zaken kunnen U helpen de omzet binnen Uw bedrijf blijvend te verhogen. Om zulke ingrepen succesvol te integreren binnen een productiebedrijf spelen ervaring en inzicht een belangrijke rol.
PINSO kent als geen ander de problemen en zoekt via een doorgedreven analyse naar de best mogelijke oplossing binnen Uw bedrijf. Onze ervaringen spelen zich voornamelijk af binnen de voedingsindustrie. Zo kunnen wij terugvallen op geslaagde innovaties binnen de bakkerij(industriele en ambachtelijke bakkerijen), producenten van olijfolie en producenten van ramen en deuren(Aluminium en PVC).

PRODUCTIELIJNEN BINNEN DE BAKKERIJ INDUSTRIE

Ambachtelijke producten, geproduceerd op een industriële lijn. Franse broodproducten op basis van zuurdesem(Levain).
Quiches en aanverwante producten voor de retail of tankstations, U kan het maar niet verzinnen…

Wij helpen U aan de juiste receptuur alook met het stroomlijnen van uw productie en training van Uw medewerkers zodoende een succesvolle introductie te kunnen garanderen.

FASTFOOD CONCEPTEN, FRANCHISE CONCEPTEN EN FOODEXPRESS

Fastfood is nog steeds een snel groeiende markt. Het vinden van het juiste concept, de keuze tussen franchise of het uitbaten onder eigen beheer, het zijn
allemaal vragen die je het beste beantwoord alvorens je producten op de markt te brengen. Niet elk product is geschikt voor franchise ! Een degelijke kennis van de markt gelinkt aan de productiefaciliteiten binnen het bedrijf geeft dat wij na analyse ervan de meest geschikte oplossing voor u kunnen aanreiken. Ook de zoektocht naar een geschikte partner voor de verdeling van uw producten nemen wij graag voor onze rekening.

OLIJFOLIE

Startende met het selecteren van de geschikte olijf, de zoektocht naar een degelijke leverancier alsook de uiteindelijke verpakking en selectie van het meest rendabele verkoopskanaal. Wij helpen U van A tot Z mits het aanreiken van degelijke adviezen. Ook de praktische uitvoering voor de lancering van uw producten, waaronder de opleiding van verkopers en verdelers (dealers) verzorgen wij met plezier. Enkele jaren geleden verzorgden wij de introductie van ROZAKIS olijfolie binnen OKAY supermarkten, onderdeel van COLRUYT.

PINSO HELPT U NIEUWE PRODUCTEN TE ONTWIKKELEN VOOR BAKKERIJ, FASTFOOD, DELICATESSEN EN MINIBROUWERIJ VOOR HET BROUWEN VAN BIER

Het leiden van een productie vergt reeds erg veel van een bedrijfsleider en zijn medewerkers. Hierdoor blijft er weinig tijd over om te zoeken naar een nieuw product of dienst die de omzet binnen Uw bedrijf stevig kan doen groeien. De vernieuwing van het assortiment is prioritair voor een uitbreiding van de klantenportefeuille. Na grondige analyse van Uw productiefaciliteiten, het onderzoek naar mogelijke bijkomende investeringen en op basis van grondige marktanalyse, zoeken wij graag naar uw kip met gouden eieren.