EIGEN BIER BROUWEN
Als specialisten in voedingsproducten en productiemethodieken, hebben wij onze diensten sinds 2016 uitgebreid met een heuse afdeling ambachtelijke bieren. Om …
Read MoreBAKKERIJSCHOOL MAASMECHELEN KIEST MET KORNFEIL VOOR KWALITEIT
Het opleiden van toekomstige bakkers is uitermate belangrijk voor de toekomst van de branche. Vakmensen zullen er steeds in …
Read MoreOVERNAME BAKKERIJTECHNIEK bvba
Jarenlange succesformule vormt de basis voor een gouden toekomst BT TECHNIEK, IMMOCON en PINSO BENELUX, allen bekende leveranciers van machines, …
Read MoreUW BAKKERIJ, BURELEN en WASMACHINES GRATIS VERWARMEN
ANTWERPEN – AMSTERDAM. Beperk onnodig verlies van kostbare energie binnen de bakkerij. PINSO BENELUX biedt U de mogelijkheid om mits …
Read MoreBIOMASS, UW OVEN OPSTOKEN MET OUD BROOD
TERUGNEMEN VAN NIET VERKOCHTE BAKKERIJPRODUCTEN LEVEREN HARDE VALUTA OP VOOR UW BAKKERIJ ? Enkele jaren geleden ontwikkelde KORNFEIL, een ovenproducent …
Read MoreEXCLUSIEVE SAMENWERKING TUSSEN KORNFEIL OVENS EN PINSO BENELUX
ANTWERPEN – ČEJČ. Na een grondige analyse van de bakkerijbranche binnen de Benelux, uitvoerige gesprekken met de verschillende …
Read MoreNIEUWE THERMISCHE OLIE OVEN MET STENEN VLOEREN
KACHTEM, Ruben Cools een getalenteerde bakker uit West Vlaanderen, besliste om na een doordachte selectie een nieuwe olie oven uitgevoerd …
Read MoreNIEUW FASTFOOD CONCEPT : FRESH24
CRUX LA VILLE Op vraag van de onze klant Logan Cabretta, ontwikkelde PINSO BENELUX met haar externe partners dit …
Read MoreEUROFOURS heeft nieuwe klant in Zoerle Parwijs
Zoerle-Parwijs. De verkoop van vers afgebakken bakkerijproducten zit in de lift. Wie het verstandig aanpakt kan succesvol worden. PINSO BENELUX en EUROFOURS hebben …
Read MoreVerkoop en opstart nieuwe THERMISCHE OLIE OVEN bij Bakkerij Smits te Vosselaar
VOSSELAAR. Bakker Smits overtuigd bakker in hart en nieren besloot na een grondige analyse over te gaan tot de aanschaf …
Read MoreAfbakovens voor bakkerij en broodjeszaak
HEUSDEN (B), september 2013 EUROFOUR heeft het allemaal,design, degelijkheid en gebruiksgemak. Voeg daar nog een uitstekende begeleiding en een sublieme …
Read MoreOpstart nieuwe producten Patissnack(FR)
Bij het ontwikkelen van nieuwe producten voor de bakkerij komt heel wat kijken. Marktonderzoek betreffende de haalbaarheid en mogelijke rendementen, …
Read More