Negotiatie

Gunstig inkopen wordt met de jaren belangrijker voor bedrijven. De ideale mix tussen prijs en kwaliteit geeft een gunstig resultaat op de eindbalans van je bedrijf. Inkopers zonder kennis van de materie laten zich al eens verleiden tot de aanschaf van producten dewelke minder geschikt zijn voor de productie of verkoopafdeling. Een gedegen opleiding in de materie kan hen helpen de meest rendabele oplossing voor het bedrijf aan te dragen. Voor de aanschaf van de technisch materieel zoals onderdelen van productielijnen en andere, wordt veelal een beroep gedaan op externen. PINSO heeft een ruime ervaring binnen transport, opslag, kleding, techniek, bakkerijen en voeding.

PINSO LOST PROBLEMEN OP MET PERSONEEL DIE ONSTAAN NA EEN REORGANISATIE OF ONTSLAG

Ontevredenheid bij personeel kan omzet kosten. Goed communiceren tussen beide partijen kan helpen het conflict op korte termijn tot een goed einde te brengen. Het gebeurt dat de problemen al geruime tijd lopen, zodat communicatie tussen werkgever en werknemer niet meer optimaal kunnen verlopen. PINSO reikt U de geschikte oplossing aan. Onderhandelen tussen beide partijen, overleggen met vakbonden en andere, wij bieden U de juiste man op de juiste plaats.

PINSO HEEFT ERVARING MET INKOOP BINNEN DE VERSCHILLENDE BRANCHES

Wist U dat professioneel inkopen U een forse verhoging van Uw winstgevendheid kan bezorgen ? Bij vele KMO’s loopt de inkoop van producten over verschillende afdelingen. Nochtans verdient de aanschaf van grondstoffen, verpakte goederen of techniek de nodige aandacht. PINSO helpt U het proces van inkopen beter te beheersen. De opmaak van een concrete beschrijving omtrent de aan te schaffen producten, de zoektocht naar de best mogelijke leverancier om vervolgens de beste voorwaarden te onderhandelen met de geselecteerde leveranciers. Na een korte opleiding hebben Uw mensen de nodige kennis om deze taken tot een goed einde te brengen. Zoekt U professionnele inkopers op korte termijn of voor kortlopende opdrachten, ook daar kunnen wij U mee helpen. Ook voor de opstart van een aankoopvereniging, leveren wij U de kennis en aangepast advies.