Organisatie

PINSO gelooft in de kwaliteit en originaliteit van het product. Toch blijven werknemers de key-factor in het gehele traject. Of het nu gaat om het produceren van het product, het verifieren op haar degelijkheid na productie, het transport of verkoop ervan. Minimaal 60% van het gehele proces wordt uitgevoerd door werknemers. Succes kan je enkel behalen wanneer productie en werknemers op de best mogelijke manier op elkaar worden afgestemd. Hiervoor ontwikkelden wij samen met onze partners “PPI”. PINSO helpt je deze methodiek succesvol te integreren in de huidige organisatie.

PINSO HELPT U MET DE PRAKTISCHE UITWERKING VOOR EEN UITBREIDING VAN UW OPSLAGCAPACITEIT

Huren of kopen, moeiljjk te definieren.Dit wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren die duidelijk worden na een grondige analyse van uw bedrijf en uw toekomstige positie binnen de huidige markt. Ook het aanreiken van de meest ideale constructie na de besluitvorming behoort tot ons takenpakket. Onze experten hebben hun ervaring opgedaan binnen de afdelingen van opslag en overslag bij ondermeer de KATOENNATIE.

 

PINSO BOUWT EEN NETWERK UIT VOOR DE VERDELING VAN UW PRODUCTEN IN DE BENELUX

Elk product vraagt om een aparte benadering. Door onze jarenlange mondiale ervaring, onze vele contacten binnen de Benelux en onze talloze contacten met internationale fabrikanten van consumentengoederen en techniek(BtoB) kunnen wij U helpen Uw eigen keten van resellers binnen de Benelux op te zetten. Vanaf het zoeken naar de geschikte locaties, de praktische uitwerking voor de opstart van de winkelruimte tot en met het aanwerven van het personeel voor administratie en verkoop. Wij helpen U graag bij het reaslizeren van de door U vooropgestelde doelstelling. Wij hebben een ruime ervaring met internationale groepen zoals MON PETIT BATEAU, WE(kleding), BONGARD, BECKER, GPG, PAVAILLER, DAUB en vele anderen….

 

PINSO HELPT U EEN NIEUW BEDRIJF OP TE ZETTEN BINNEN DE BENELUX

Marktonderzoek, het zoeken van de geschikte locatie, oprichten van de vennootschap, selecteren en aanwerven van het geschikte personeel, het opstarten en de begeleiding tot overdracht aan het nieuwe management. PINSO begeleidt U tijdens het hele traject door het inzetten van externe en interne specialisten.