OVERNAME BAKKERIJTECHNIEK bvba

BEWERKT LOGO BAKKERIJTECHNIEK E1396607747640

OVERNAME BAKKERIJTECHNIEK bvba

Jarenlange succesformule vormt de basis voor een gouden toekomst


BT TECHNIEK, IMMOCON en PINSO BENELUX, allen bekende leveranciers van machines, ovens en service na verkoop(SAV) binnen de bakkerijbranche, hebben besloten hun krachten te bundelen zodoende hun klanten nog beter te kunnen dienen.

Door overname met behoud van personeel van BAKKERIJTECHNIEK bvba, wordt een ideale basis gecreëerd voor de voortdurende uitbreiding van hun activiteiten binnen de ambachtelijke-, industriële bakkerij, retail en broodjeszaken in Belgie, Nederland en Luxemburg. De huidige eigenaar van het succesvolle bedrijf, Dhr. Rik Borghijs, heeft toegezegd de nieuwe eigenaars met zijn kennis en ervaring te zullen ondersteunen en dit tijdens de eerste jaren.

De unieke en exclusieve samenwerking met BEKO zorgt ervoor dat klanten en toekomstige klanten van Bakkerijtechniek kunnen rekenen op een ideale mix van prijs-kwaliteit en een grote variatie aan kwalitatief hoogstaande bakkerijmachines van bekende merken.

Voorts werd de exclusiviteit verkregen van :

REVENT : rotatie ovens en vacuum koelen

KORNFEIL : Inschietovens tot 12 étages(tot 60m² bakoppervlakte), Thermische olie ovens, tunnelovens, handling en automatisering

CONBAKESTONE, een nieuw type oven voor de ambachtelijke en semi-industriële bakkerij. Slechts 1 oven – 3 bakwijzen !!!             

Meer weten :  info@bakkerijtechniek.be – Tel.: +32 (0)14 314941

Leave a Reply